Skip to main content

Doorgroeien naar datascience-expert ?

Je hebt al enkele jaren ervaring met DataScience. Je wilt graag doorgroeien naar een expert op jouw vakgebied. Dan is Qualitier echt iets voor jou.  

Als Datascientist detacheren wij je bij een van onze klanten.  Als gewaardeerd teamlid maak je concrete softwareoplossingen. We verwachten dat je op  de hoogte bent en blijft van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van software development.

Wij bieden je een eigen persoonlijk groeipad om jezelf te blijven ontwikkelen en te groeien.  Naast vaardigheden om excellente BI-oplossingen te maken, verwachten we ook van je dat je aandacht besteed aan kwaliteitsaspecten zoals security en performance.

Klaar voor de volgende stap?

Je hebt al enkele jaren ervaring met het ontwikkelen van BI-oplossingen. Je wilt graag doorgroeien naar een expert op jouw vakgebied. Dan is Qualitier echt iets voor jou.

Waarom Qualitier?

Naast een hoop plezier hebben we uitstekende docenten met ruime ervaring. Geen grote groepen maar kleine klassen met veel persoonlijke aandacht. 

Wat mag je verwachten?

Direct vast dienstverband, Reis- en verblijfkosten, Laptop, Netto onkostenvergoeding, 26 vakantiedagen, Pensioen, Diverse doorgroeifuncties

Wat verwachten wij?

Je bent nieuwsgierig en leergierig, Je kunt analytisch denken en zaken helder structureren, Je bent accuraat, Je bent de Nederlandse en Engelse taal machtig en je hebt affiniteit met IT (ervaring is niet nodig)