Skip to main content

DETA-VAST YOUNG PROFESSIONALS

U wilt uw testteam uitbreiden, hoe komt u aan de juiste professional? En wat is uw investering als na een paar maanden blijkt dit de verkeerde professional te zijn? Veel bedrijven zoeken naar testautomatisering specialisten maar hoe zorgt u er voor dat de ervaren “toppers” voor uw organisatie kiezen?

Dat zijn vaak lastige vraagstukken maar er is een alternatief: onze Deta-vast Young Professional dienstverlening.

Wat houdt onze dienstverlening in? 

Wij of gezamenlijk met uw organisatie zorgen voor de werving van de kandidaten. Uiteraard is het door u bepaalde profiel hier leidend voor. Wij zorgen na de werving voor de opleiding met ons modulaire opleidingsprogramma. Hieronder vind u meer informatie over ons uitgebreide opleidingsprogramma. Na de opleiding gaan de Young Professionals bij u in de organisatie aan de slag om praktijk ervaring op te doen. Uiteraard blijven wij tijdens deze praktijkperiode zorgen voor de nodige begeleiding. De werkzaamheden van de young professionals in uw organisatie wordt op basis van inhuur uitgevoerd. De duur van praktijkperiode wordt van te voren met u afgestemd en na de praktijkperiode kunt u de gewenste Young Professional(s) in dienst nemen.  

Wat zijn de kosten?

Er zijn geen investeringskosten vooraf, u betaald enkel maandelijks een uurtarief voor de uren die de professional bij u daadwerkelijk heeft gewerkt. Het uurtarief is afhankelijk van de periode van inhuur en uw specifieke wensen. Wij maken graag een voorstel op basis van uw wensen, neem hiervoor gerust contact met ons op.

Uw voordelen

 • Geen investering vooraf, u betaald enkel het uurtarief van gewerkte uren
 • Werving volgens uw gewenste profiel & opleiding worden verzorgd.
 • Gedegen opleidingsprogramma met flexibiliteit voor bedrijfsspecifieke kennis.
 • Geen risico bij het aannemen, de Young Professional(s) heeft zich al bewezen in uw organisatie.
 • Nieuwe, jonge frisse blikken in uw organisatie.
 • Tussentijds opzegbaar, u zit er niet aan vast.

Onderdelen van het modulaire opleidingsprogramma

Ons modulaire opleidingsprogramma biedt naast onderstaande onderdelen ook de flexibiliteit om bedrijfsspecifieke kennis bij te brengen. Denk hierbij aan branche- of domeinkennis, proceskennis of kennis van bepaalde systemen of tooling die in uw organisatie gebruikt wordt. Wij gaan graag hierover met u in gesprek. 

 • Testen, testen en testen
  Vanzelfsprekend is testen de kern van de basisopleiding. Niet enkel de praktijk trainen, maar ook aantonen dat het gewenste kennisniveau is bereikt door onder meer het behalen van de certificaten TMap Suite – Test Engineer, ISTQB foundation en testtooling. De training door onze ervaren medewerkers is met name het kunnen toepassen van het geleerde in de praktijk en niet enkel het klaarstomen voor een certificaat.
 • Agile & Scrum
  De meeste projecten worden tegenwoordig in een Agile/Scrum omgeving uitgevoerd. Zowel door de vorm waarin we trainen als het opleiden en certificeren tot Professional Scrum Master (PSM-I), zorgt dat de Young Professional in uw Agile teams goed kan functioneren. Ook de Prince2 methode wordt behandeld om ook in watervaltrajecten aan de slag te kunnen.
 • Testtooling
  Belangrijk is dat de testprofessional kan testen, daarnaast dat hij ook weet hoe het intensieve handmatige testwerk kan worden vervangen door het gebruik van testtools. Zij worden getraind in onder meer het gebruiken en toepassen van Tosca en moeten het AS1 en AS2 certificaat behalen. Daarnaast ontvangt de trainee een introductie in performancetesten, Securitytesten en het gebruik van open source testtools.
 • Social Skills
  Verandermanagement, conflicthantering en de omgang met stakeholders komt ruim aan bod.
 • Development
  Als moderne tester is het noodzakelijk dat je zowel met ontwikkelaars als met de business goed kunt communiceren. Ook om met testautomatisering goed uit de voeten te komen zijn basis programmeervaardigheden essentieel. Daarom bevat het opleidingsprogramma een: Inleiding systeemontwerp, inleiding infrastructuur, programmeren (Java) en databases (SQL).

De volgende erkende certificaten worden behaald tijdens het opleidingsprogramma: 

Meer weten of een voorstel ontvangen?

U kunt vrijblijvend het formulier invullen.

Belt u liever met ons? Dan kan!

Neemt u gerust contact op met:

Andre Boeters

Telefoonnummer: 0318 – 24 00 44