Skip to main content

One for all and all for one

Onze naam, Qualitier, is geïnspireerd op musketier en verwijst naar de beroemde afspraak ‘one for all and all for one’ van de drie musketiers. Deze aanpak weerspiegelt ook onze moderne ontwikkelmethoden. Samenwerken als een hecht team om een kwalitatief hoogstaand resultaat te bereiken, waarbij elk individu bijdraagt aan het succes van anderen.

In de wereld van schermen bestaat het concept van ‘voorrang’ of ‘het recht van aanval’. Dit betekent dat de eerste persoon die een succesvolle aanval uitvoert, voorrang krijgt.

In onze moderne ontwikkelomgeving geldt een vergelijkbaar principe. Iedereen heeft het recht om kwaliteitskwesties aan te pakken, en we waarderen en respecteren elke inspanning om de kwaliteit te verbeteren. Alleen op deze manier kunnen we helpen om de beste systemen te bouwen en ervoor zorgen dat elk teamlid voldoening en waardering vindt in het werk.

Impressie ons team

  December 2022 zijn we met elkaar naar onze partner Symflower in Linz geweest. Naast natuurlijk een inhoudelijke bijeenkomst ook met elkaar een paar dagen Linz (Oostenrijk) verkennen.

  Onze kernwaarden

  Innovatie

  Wij zijn grensverleggend, houden van uitdaging en zijn doortastend. We leggen verbanden die anderen over het hoofd zien. We zien mogelijkheden en zetten die om in concrete projecten. Wij stellen graag de status-quo ter discussie en introduceren nieuwe en betere manieren om de kwaliteit van software te verbeteren. Technologie veranderd snel en wij zien het als een uitdaging om ons hier in te blijven verdiepen en onze klanten te helpen de kwaliteit van hun systemen en software te borgen of verhogen.

  Betrouwbaarheid

  Integer of betrouwbaar. Hoe u het ook noemt, dat is wat we zijn. We willen er voor u zijn; altijd, door dik en dun, regen of zonneschijn, we houden ons aan ons woord, telkens weer. En dat is precies de reden waarom iedereen op ons kan vertrouwen.

  Integriteit

  Maatschappelijke betrokkenheid staat bij ons centraal. We nemen onze verantwoordelijkheid, ook als niemand kijkt. We stellen hoge eisen aan onszelf en wijken hier niet vanaf. Deze vastberaden ethische houding draagt bij aan onze duurzaamheid en wij zorgen voor een veilige en werkomgeving.

  Teamwork

  Samen kunnen we sneller reageren, verder reiken en meer realiseren. Wij omarmen alle mogelijkheden om samen te werken; samenwerken is verfrissend, verhelderend en inspirerend. Want wanneer we onze krachten bundelen en grenzen verleggen, kunnen we bergen verzetten. Collegialiteit is een belangrijk onderdeel van teamwork, onze mensen zijn collegiaal ingesteld en weten dat zij kunnen leunen op de kennis en vaardigheden van hun collega’s en zo stellen zij zich ook op naar uw medewerkers in uw projectteam. En wij werken niet alleen binnen Qualitier samen maar zijn partner van onze klanten met wie wij als een één team optrekken.

  Service

  Wij weten dat het niet om ons gaat, maar om het helpen van onze klanten en uw klanten. Er is geen omgeving waar wij niet iets kunnen toevoegen. We leven ons echt in de behoefte van onze klanten, geen “dozenschuiver” maar een betrokken partner. Een partner waarbij het gaat om kwalitatief hoogwaardige professionals en dienstverlening met een uitstekende service.

  Meetings en overleg

  Je wordt door ons gedetacheerd bij een van onze klanten. Dit betekent dat je meestal vanuit thuis of op locatie van de klant werkt. Om je collega’s te ontmoeten en te leren van hun ervaringen organiseren we diverse (kennis)momenten. 

  Zo hebben we maandelijkse kennissessies. Soms op kantoor maar ook vaak gewoon via een digitale teamsmeeting. Jij zorgt voor je aanwezigheid, wij zorgen dat je of thuis of op kantoor bijvoorbeeld een pizza krijgt bezorgd. 

  Een keer per kwartaal ontmoeten we elkaar fysiek. Natuurlijk kan dit op kantoor. Maar het is veel leuker om elkaar te ontmoeten in een museum naar jouw keuze. Wij betalen jouw museumjaarkaart en we ontmoeten elkaar bij de koffie in of bij het museum. We praten met elkaar gezellig bij en daarna heb je de rest van de dag de tijd om het museum te bezoeken.