Skip to main content

Qualitier-Constructie

Qualitier in trainingWil je gaan freelancen? Of twijfel je nog? Dan is onze Qualitier-constructie een mooie oplossing voor je!

Bij de Qualitier-constructie ben je verzekerd als medewerker en ontvang je een basissalaris van €3.500,- bruto per maand als je even geen opdracht hebt.

Bij de Qualitier-constructie krijg je een arbeidscontract voor 32 uur per week, heb je een opdracht ontvang je voor de uren van je arbeidscontract tot 75% van je uurtarief. Heb je een opdracht voor 36 of 40 uur per week dan ontvang je over de uren boven de 32 uur tot 90% van je uurtarief. 

Verder bieden we veel keuzevrijheid in de arbeidsvoorwaarden. Meer of minder verlofdagen, een hogere of lagere mobiliteitsbijdrage? De keuze is aan jou!

Meer zekerheid dan freelancen en je houdt ook een leuke groep collega’s! “Best of both worlds” dus…

Ontvang tot 90% van je uurtarief!

Je krijgt tot 75% van je uurtarief over de uren van je arbeidscontract, voor de overige uren ontvang je tot 90% van je uurtarief.

Bereken wat je gaat verdienen?

Vul dan onderstaand formulier in en je ontvangt vrijblijvend de berekening van ons.

  Ben jij liever met je vak bezig en niet met de administratie?

  Als freelancer ben je verplicht om een sluitende administratie te voeren en komt de zorg voor het tijdig factureren en bewaken van de factuurbetalingen er ook bij. En uiteraard dien je te zorgen voor je belastingaangiften. Bij onze Qualitier-constructie heb je hier geen last van! Je bent gewoon in dienst en ook verzekerd! 

  Ziekte? 

  Als freelancer vallen je inkomsten onmiddellijk weg mocht je door ziekte geen uren kunnen werken, bij de Qualitier-constructie heb je in elk geval je basissalaris als financieel vangnet. Je hebt namelijk gewoon een arbeidsovereenkomst.

  Kennisontwikkeling

  Werk je bij ons via de Qualitier-constructie dan ben je gewoon onderdeel van de organisaties, alle kennissessies uitjes etc ben je allemaal gewoon welkom. Ook delen we de ontwikkelingen in de markt met je en sparren we graag over je ontwikkeling en wat voor jouw een handige opleiding of certificering is… net als bij de andere collega’s maken we met jouw ook een opleidingsplan en delen we onze kennis en ervaring met elkaar. 

  Is de Qualitier-constructie voor iedereen?

  Om volgens de Qualitier-constructie bij ons te werken vragen we wel dat je een ervaren professional bent. Heb jij 5 of meer jaar werkervaring in je vak en twijfel je om te gaan freelancen? Dan gaan wij graag met je in gesprek over onze Qualitier-constructie. 

  Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om jouw mogelijkheden te bespreken.