Skip to main content

Op zoek naar een team waar je jouw testskills kan uitbreiden?

Je hebt al enkele jaren ervaring met het (geautomatiseerd) testen. Als tester heb je ervaring met het werken aan de meest uiteenlopende, uitdagende en complexe applicaties.  Naast testuitvoering wil je echter ook jouw klant adviseren over de testaanpak en neem je het team mee om de kwaliteit naar een hoger niveau te brengen. 

Wij willen je graag een stap verder brengen met het verwezenlijken van deze ambitie. 

Agile tester

Als Agile Tester ben je bekend met en werk je volgens de principes van agile softwareontwikkeling zoals uiteengezet in het Agile Manifesto. Testen blijft testen, maar als Tester is het werken in een Agile project anders dan in een traditioneel project. Je begrijpt de waarden en principes die ten grondslag liggen aan Agile-projecten en hoe jij een integraal onderdeel bent van het hele team, samen met ontwikkelaars en bedrijfsvertegenwoordigers. 

Testautomation Engineer

Als Test Automation Engineer ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en automatisering van tests. Je gebruikt hiervoor testtools als Tosca, JUnit5 of Robotframework. Je bent je bewust dat je  code schrijft in bijvoorbeeld Java of Pyton, waarmee je automatische tests uitvoert op nieuwe of bestaande software. Het geautomatiseerd uitvoeren van tests beschouw je dan ook als een essentieel onderdeel van de softwareontwikkelingscyclus.

Testanalist

Als Testanalist kan je de te testen applicatie doorgronden en kom je tot een gedegen testaanpak. Voor het opzetten en uitvoeren van tests pas je testtechnieken toe, beschik je over een goede dosis gezond verstand maar gebruik je ook jouw (test)ervaring. Indien nodig begeleid je collegatesters en gebruikers om samen tot een goed oordeel te komen welke risico’s er zijn met het in productie nemen van de software.

Testspecialist

Als Testspecialist weet je waar de mogelijke risico’s met nieuwe of gewijzigde software liggen. Of het nu functionele risico’s zijn of juist niet-functionele risico’s,  zoals performance- of security-issues, je bent in staat om dit op een goede en begrijpelijk manier over te brengen aan de opdrachtgever en gebruikers.

Testcoordinator

Als Test Coördinator stel jij (met je team) de teststrategie op en ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het testen van nieuwe of gewijzigde software.  Dit bestaat uit het analyseren van de testbasis, het opstellen, voorbereiden en uitvoeren van de testcases en het opstellen van documentatie en rapportages.

Kwaliteitsmanager

Als Kwaliteitsmanager ligt jouw focus op managen van IT-risico’s, compliance en het opstellen en onderhouden van het  kwaliteitsmanagementsysteem.
Je adviseert over kwaliteitsmanagement in IT-projecten.

Klaar voor de volgende stap?

Je hebt al enkele jaren ervaring en je wilt graag doorgroeien naar een testspecialist. Of het nu testautomatiseerder is of functioneel tester, wij helpen je bij het realiseren van jouw ambitie.

Waarom Qualitier?

Naast een hoop plezier hebben we uitstekende docenten met ruime ervaring. Geen grote groepen maar kleine klassen met veel persoonlijke aandacht. 

Wat mag je verwachten?

Direct vast dienstverband, Reis- en verblijfkosten, Laptop, Netto onkostenvergoeding, 26 vakantiedagen, Pensioen, Diverse doorgroeifuncties

Wat verwachten wij?

Je bent nieuwsgierig en leergierig, Je kunt analytisch denken en zaken helder structureren, Je bent accuraat, Je bent de Nederlandse en Engelse taal machtig en je hebt ervaring met IT.