Skip to main content

Automatisch generen van unittests

Real-time ondersteuning bij het coderen van JAVA. Door het automatisch genereren van testcases, zowel  real-time in bijvoorbeeld intelliJ als in een batch proces in een CI/CD pipeline, bespaart u veel tijd en verhoog je de kwaliteit vanaf de eerste code die je schrijft.  Zeg hallo tegen je persoonlijke codeerassistent die fouten en onverwacht gedrag opmerkt, routinetaken uitvoert en die realtime unittests genereert.

Real-time creëren unittest

Code die tot problemen leidt, wordt direct in uw editor gemarkeerd terwijl u typt. Bovendien ontvangt elke runtimefout een gegenereerde unittest. 

CI/CD pipeline

Symflower kunnen we voor u integreren in de CI/CD pipeline zodat op ieder gewenst moment de code wordt geanalyseerd en testcases gegenereerd.

Wat mag je verwachten?

Plug and play, geen moeilijke installatie meer downloaden en direct gebruiken.

Zinvolle unittest, (automatisch) onderhoudbare testcases.

Waarom Qualitier?

Qualitier is partner van Symflower. We hebben veel kennis en ervaring met het toepassen van  Symflower en met het implementeren in organisaties.

In Unit testing schrijven ontwikkelaars test cases samen met reguliere code. Automatiseringsframeworks zoals JUnit voor Java hebben deze aanpak gepopulariseerd, waardoor frequente en automatische uitvoering van unittestsuites mogelijk is.

Door onze eigen waarnemingen van unit testing in de praktijk, zien we mogelijkheden voor verbetering. Symflower en Qualitier onderzoeken geavanceerde technieken voor geautomatiseerde unit testgeneratie.

Symflower genereert volledig geautomatiseerde unittests, wat een stuk verder gaat dan de gangbare testframeworks. De oplossing om de kwaliteitsgebreken van handmatige softwaretests te elimineren, zijn geautomatiseerde tests. Dit kan gemakkelijk worden herhaald voor elke verandering en kan daarom zonder moeite worden uitgevoerd.

Dit betekent dat functionaliteit niet de kostbare controle van ontwikkelaars en testers vereist. Het gebeurt automatisch en is daarom goedkoop en efficiënt tegelijk.

Symflower creëert en voert geautomatiseerde unittests uit zonder menselijke inspanning. Op basis van wiskundige analyse onderzoekt en beoordeelt het zelfstandig bestaande broncode. Het resultaat zijn unittests voor uw gehele softwarebasis. Een handmatig schrijven en uitvoeren van testcases door softwareontwikkelaars wordt dus continu vervangen.