Skip to main content

Symflower met test library

De overgang naar Agile/DevOps shift-left testen is momenteel populair en gaande. Het belang van Unit testen neemt dus toe. Bij Unit testing schrijven ontwikkelaars testcases samen met gewone code. Automatiseringsframeworks zoals JUnit voor Java hebben deze aanpak gepopulariseerd, waardoor unit test Suites frequent en automatisch kunnen worden uitgevoerd. Maar dit zijn frameworks en de ontwikkelaar moet nog steeds de unit tests ontwerpen en schrijven. Dus ondanks de waarderingen van unit testing in de praktijk, zien wij potentieel voor verbetering.

Symflower genereert automatisch unit tests. Symflower gebruikt wiskundige modellen om zinvolle testgevallen te berekenen. Wat leidt tot een hoge testdekking voor uw project. Door vroegtijdig en automatisch bugs en problemen op te sporen, bespaart Symflower tot 30% van de gehele ontwikkelingstijd.

De Qualitier test bibliotheek bevat de meest gebruikte unit test cases. Door deze testbibliotheek in het project te importeren, kunnen ontwikkelaars / testers reeds geschreven testgevallen toevoegen. Met de integratie van gegenereerde testgevallen en toegevoegde testen uit de testbibliotheek verhoogt de testdekking en vermindert de testtijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *