Werken in de IT ?

Je hebt een mooi diploma behaald en je wilt nu graag een carrière in de IT. Dan is een traineeship van Qualitier echt iets voor jou. 

Naast een goede theoretische opleiding, bereiden we je ook goed voor op de praktijk. Naast samen uitvinden waar jouw ambities liggen, zorgen we ook dat je Qualitier en je collega’s leert kennen. We doen het namelijk samen. Want naast dat wij het belangrijk vinden dat jouw ambities optimaal tot hun recht komen, willen we je ook een warm thuis bieden. Kies je voor Ons, dan kies je dus voor persoonlijke groei en ontwikkeling, maar ook samenwerken met collega’s.

Klaar met je studie?

Op zoek naar een uitdagende baan in de IT? Dan is ons traineeship een mooie start van je IT-carrière!

Waarom Qualitier?

Naast een hoop plezier hebben we uitstekende docenten met ruime ervaring. Geen grote groepen maar kleine klassen met veel persoonlijke aandacht. 

Wat mag je verwachten?

Direct vast dienstverband, Reis- en verblijfkosten, Laptop, Netto onkostenvergoeding, 26 vakantiedagen, Pensioen, Diverse doorgroeifuncties

Wat verwachten wij?

Je bent nieuwsgierig en leergierig, Je kunt analytisch denken en zaken helder structureren, Je bent accuraat, Je bent de Nederlandse en Engelse taal machtig en je hebt affiniteit met IT (ervaring is niet nodig)

Proeftijd

2.300 € bruto / maand

Na 2 maanden

2.780 € bruto / maand

Bij inzet klant

3.200 + € bruto / maand

Na 8 maanden

3.400 + € bruto / maand

Na 12 maanden

Groei naar ….

kom praten !

Hoe ziet het traineeprogramma eruit?

Basismaand

Communicatieve vaardigheden

Agile / Scrum (PSM-1)

Introductie testen, JAVA en datascience

Specialisatie (2 maanden)

Testen of

JAVA of

Datascience

Werkervaring (12 maanden)

Inzet bij een van onze klanten

Basismaand : Interne opleiding

In jouw eerste maand bij ons bestaat uit een interne training door ervaren docenten. We vragen daarin best wel veel van je. Het is een erg intensieve maand, waarin je veel kennis op doet. De benodigde certificaten om een succesvolle start in de IT te maken, ga je met onze hulp behalen.

Specialisatie

Na de eerste maand heb je de basisvaardigheden onder de knie. Maar welke rol wil je gaan vervullen in een project bij een vaan onze klanten. Is dit softwaretester, JAVA ontwikkelaar of data-scientist?   Samen met jou kijken waar jouw ambities liggen en wat jouw sterke eigenschappen zijn. 

Werkervaring, (Coaching en begeleiding)

We laten je niet los. Bij de inzet bij een van onze klanten wordt je door ons (op maat) begeleid. Je kan altijd op ons terugvallen met vragen die je hebt. We reviewen eventueel jouw resultaten maar geven je ook een gereedschapskist met voorbeelden en sjablonen mee.

Continuous learning

Wij zijn van mening dat succesvol zijn iets anders is dan succesvol blijven. We stimuleren dan ook dat je jezelf continu blijft verbeteren. Naast een opleidingstraject dat we samen uitstippelen stellen we ook een individueel opleidingsbudget beschikbaar. Alles om een doorgroei naar een topconsultant samen te realiseren.

Contact met je collega’s

Contact met ons en met je collega’s vinden we belangrijk. Wil je weten welke meeting wij organiseren, kijk dan op meetings

Qualitier.nl © 2023 informatie over privacy- en algemene voorwaarden